Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-02-2009 06:04:44
Huishouden & Energie

Ervaring met kårlsson göteborg van beter bed

hallo,


nou de klachten die hier staan komen mij allemaal helaas bekend voor. als ik er alleen in lig gaat het nog wel omdat ik gewoon op mijn zij lig en mjin been ver uitsteek maar met zijn twee krijg ik sindskort echt vreselijke last van mijn onderrug en we rollen telkens naar elkaar toe. heb altijd regelmatig de matrassen gewisseld etc. en wat me opvalt is dat de ene schuimmatras veel verder heen is dan de ander. (zakt nog meer door) dat vind ik ook vreemd.


laatste tijd sliep ik al vaker slechter, waarschijnlijk ook hierdoor. bij zo'n aanschafprijs als deze zou je wat beters mogen verwachten, heb heel internet afgezocht en voor dit type bed zijn er best wel klachten te vinden helaas.


morgen ga ik langs beterbed utrecht, zit nog binnen de 3 jaar garantie, ben benieuwd. hopelijk zijn ze wel sneller dan hun levertijden destijds in 2006.


lucas