Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-03-2009 20:02:10
Vakantie & Reizen

Cheaptickets, onredelijk hoge annuleringskosten

hoi,


callcentersdames zwetsen helaas nogal eens uit hun nek ;-(


daar zelf de voorwaarden lezen;


-------let op : als u een reservering maakt, zijn er altijd kosten verbonden aan een annulering/wijziging. dat zijn naast de door de luchtvaartmaatschappij in rekening gebrachte annulerings-/wijzigingskosten, de administratiekosten die cheaptickets.nl berekent om de annulering/wijziging uit te voeren. u kunt bij cheaptickets.nl informeren naar de kosten indien u wilt annuleren/wijzigen. voor het behandelen van een annulering/wijziging wordt per ticket € 50,00 --------administratiekosten in rekening gebracht.


·                         http://www.cheaptickets.nl/voorwaarden.cfm?subject=voorwaarden','voorwaarden4','scrollbars=yes,height=500,width=500,left=50,top=50');">algemene voorwaarden