Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-03-2009 13:35:20
Computers & Telefonie

Abb telfort

het abonnement dat u hebt (19,95 per maand) biedt telfort al geruime tijd niet meer aan. dat kost inmiddels 24,95 per maand voor nieuwe abonnees.


dat ze het voor bestaande abonnees verhogen naar 20,45 per maand is eigenlijk best netjes. sterker nog, volgens mij kun je nergens 20mb internet goedkoper krijgen dan bij telfort.


en ja, ze mogen dat aanpassen, maar moeten u wel de mogelijkheid geven om het contract te ontbinden als u het er niet mee eens bent. ook dat doen ze keurig volgens de regels. ofwel: ze staan volledig in hun recht. mijn advies aan u: gewoon akkoord mee gaan, want als u overstapt naar een ander bent u altijd meer geld kwijt per maand voor dezelfde snelheid internet.