Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

qp
qpc - 17-04-2009 16:44:49
Computers & Telefonie

Downloaden

de enigste veilige en snelle manier om [nieuwe] films te downloaden is graboid!!,,er zijn wel kosten aan verbonden,maar dat is vanaf zon€3 per maand voor 5ooo mb. als je je aanmeld krijg je de eerste 5000 mb gratis [je hoeft daarna geen abbonement te nemen!]je kunt er geen muziek downloaden,alleen maar films,maar wel de recente films. ik heb zelf een diamond membership en download 500 gig per maand,dat is dan wel 29 us dollar,maar dan heb je ook hd films en series!alles van southpark,simpsons,family guy staat erop.ook alle tv series! en aangezien het geen p to p is,,maak je gebruik van je volle downloadsnelheid!probeer het maar eens! en laat me dan wel ff weten hoe je het vind.   [edit redactie]


waarom zo absurd veel geld betalen als de meest isp een gratis newsserver hebben????? een beetje payserver heb je ook al voor zo'n € 6,- per maand en dan kan je ook alles downloaden.


geloof me, de beste (en ook snelste) manier om alles te downloaden wat je maar zoekt, is gewoon via usenet oftewel nieuwsgroepen.