Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-04-2009 08:33:29
Huishouden & Energie

Senseo

na 2 senseo's te hebben gehad, waren wij het spuugzat! de ene trok vaak vacuum, en stond je te klooien om de deksel weer open te krijgen, ook gaf dat rotding te weinig koffie in het kopje.vaak ontkalkt, geen verbetering. weg ermee! recycling


by the way: aan vraagsteller/ster: wel laten repareren, als hij vermeld staat bij de types, genoemd door philips, en de aanshafdatum daar ook onder valt!! neem geen risico! doen dan!!


senseo ervaringen:


de 2e, een duurdere dan maar, geborsteld aliminium, zo'n 179 euro (toen) geeft ook te weinig koffie na een tijdje gebruikt te hebben, ontkalken helpt niets, hup, weg met dat rotding, recycling


toen naar een alternatief gezocht, niets gevonden, ja, nespresso, heel in het begin, waren aan het twijfelen. besloten op zijn ouderwets koffie te zetten, met de filters weer en de losse koffiepakken dan


nu, dit jaar, toch maar een nespresso aangeschaft: wat een verschil zeg, prima apparaten nu! 16 soorten koffie nu inmidels.je kunt er moeiteloos een heerlijk kop espresso mee maken, je kunt koffie latte maken, echt helemaal geweldig, pompdruk 19 bar, cups zijn wel aan de dure kant, maar...dan heb je wel echte koffie hoor, de senseo koffie is daar net gootwater bij, als je het gaat vergelijken.


wij hebben de nespresso machine van delonghi lattissima, type en680m, een super apparaat voor de echte koffieliefhebber, althans, mijn vrouw en ik, zelfs de kinderen komen wat vaker langs om een  bakkie te halen, iets wat ze in de senseo tijd niet deden, nu wel, als ze in de buurt zijn, komen ze speciaal al daarvoor, maar natuurlijk ook voor ons hoor! kortom, wij zijn met z'n tweetjes, drinken niet de gehele dag koffie, maar als je dan koffie drinkt, dan moet het wel een goed bakkie zijn, en let je dan ook niet zo op de in verhuding met de pads van senseo, dure koffie, voor een gezin wat de gehele dag koffie drinkt, is zo'n apparaat dan wel  leuk, maar wordt koffie drinken wel erg duur, dat kan ik me heel goed voorstellen.


onze dochter heeft (helaas) ook zo'n senseo, die bij een van de typen hoort, die terug zal moeten naar philips....vorig jaar heeft ze het apparaat (de 3e) aangeschaft, omdat ze een nogal groot huishouden heeft,en daarmee dan ook veel visite, en er heel veel kopjes koffie worden gedronken, is de nespresso voor haar gewoon geen optie, zoals voor zo velen, de cups zijn veel (te) duur, dát is nu eenmaal zo....eerlijk is eerlijk. (maar wel heerlijk....)


succes met de troubles , en hoop toch dat degenen die zo'n apparaat hebben staan, en onder de trouble gevallen behoren, dan ook wijs zijn, en inderdaad doen wat philips je adviseerd, je weet maar nooit tenslotte...voor ons nog ooit een senseo? no!


gr. henri