Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-04-2009 18:50:09
Huishouden & Energie

Senseo

ik had een paar weken gelden het idee dat mijn senseo gek deed, veel druk weinig beweging. heb deze maaar uit gezet en t later opnieuw geprobeerd.


het dillemma met halve bakkies ken ik ook, maar ook dat hij niet stopt terwijl ik een bakkie vraag. aangezien ik vertrouw op de autostop, loop ik weg en denk een paar seconde te laat.... jeee wat een lang bakkie... natte keuken ook.


met de vorige senseo nooit last gehad, was de aller eerste en deze is vorig jaar pas over leden ( nog met die knijp deksel)


ik laat deze ophalen en zal er duidelijk bij vertellen wat mijn mankementen zijn...aan de senseo ;-) bidden voor een nieuwe, want ik heb niet het idee dat deze nog lang mee gaat. ik heb deze net een half jaar.


grietss hooj