Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 24-04-2009 07:08:12
Computers & Telefonie

Canaldigitaal

hallo dinant07: zojuist heb ik gelezen in het magazine tvtotaal(het vroegere tvsatellite, dat je niet verplicht bent om deze 9,95 te betalen, het is een verzoek van canaldigitaal. als je die 9,95 wel betaald, krijg je als tegenprestatie, enige tijd wat extra zenders aangeboden, komende uit een wat hoger pakket.daarna kunt u alsnog besluiten, om een hoger abonnement af te sluiten met canaldigitaal.


verder weet ik niet, of e.e.a al te vinden is op de site van canaldigitaal (www.canaldigitaal.nl) omdat ik er niet al te veel tijd voor heb op dit moment.


ook nieuw is, dat het reglement wat is aangepast: abonnees kunnen voortaan per maand gaan opzeggen, dit past geheel in de nieuwe abonnements structuur. ook dit staat te lezen in het blad tvtotaal, van deze week (gisteren ontvangen)


lang heeft er onduidelijkheid over die 9,95 bestaan, alleen als je een basispakket hebt, dan word er verzocht om deze 9,95 te betalen. het is dus geen 'moet'


uitsluitend een verzoek, om bij te dragen in de administratiekosten, betaal je deze 9,95  niet, dan heeft dat ook verder geen gevolgen voor u. (info: bel 0900-9327, 15 ct p.m)


de nieuwe smartcart is ingevoerd, vanwege een nieuwe codering, nu wordt nog uitgezonden in het zg. seca2 (mediguard2) alsook in seca3 (mediguard3) als alle kaarten omgewisslet zijn , is canaldigitaal alleen nog te ontvangen met de nieuwe codering, seca3, oftewel mediguard3 genoemd (ook wel bekend onder de naam merlin)


succes met de nieuwe smartcart!!


gr. henri (kijk al zo'n 12 jr. alleen via de schotel, huidige abonnement : familiepakket + hd zenderpakket)