Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 28-04-2009 13:04:59
Computers & Telefonie

Mediaplayer

@venmans:
dit zijn dus antwoorden waar een vraagsteller niets aan heeft. je gaat helemaal voorbij aan het probleem zelf, namelijk dat bepaalde dingen in mediaplayer niet willen afspelen. heeft helemaal niets met vista te maken.

jouw persoonlijke ervaring met vista is kennelijk negatief geweest. inmiddels is xp echter zo ongeveer aan het eind van zijn leven. heb je nieuwere hardware, heb je dikke kans dat er geen xp-drivers meer te krijgen zijn, alleen nog maar vista. overigens is xp ook niet meer overal te koop, dus legaal wordt het steeds moeilijker om er nog aan te komen.

overigens is vista technisch gesproken niet slechter dan xp. de beveiliging is zelfs sterk verbeterd! waar helaas velen tegenaan liepen is de ondersteuning van oudere hardware die niet goed onder vista werkt. kun je vista niet kwalijk nemen, maar wel de fabrikanten van de hardware... ook vraagt vista natuurlijk wel wat meer van je hardware, dus op een lichtelijk verouderde computer moet je het niet gaan draaien.
daarnaast leveren veel computerfabrikanten standaard vista mee, met daarnaast nog een hele hoop "eigen" programmaatjes. en juist deze laatste zorgen vaak voor problemen. berucht zijn bijvoorbeeld de acer-programma's die standaard voorgeïnstalleerd zijn.