Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
metha - 05-06-2009 09:36:03
Computers & Telefonie

Virusscan enterprise

deze reactie:


waarschijnlijk vse 8.0... mcafee is op een nieuw formaat dat-files overgestapt. sindsdien hapert de update van vooral vse8 nog wel eens. oplossing is verbazend simpel:


haal bij mcafee de superdat file op (dat-files + engine) en installeer die met als optie /force. dan zal de update weer gaan lopen.


klinkt mij het meest zinnig in de oren. ik heb hetzelfde probleem als marianne. al een aantal jaren heb ik een legale versie van mcafee virusscan enterprise op mijn pc. maar de laatste maanden krijg ik van windows beveiligingscentrum de melding dat het verouderd zou zijn. ik ben een leek en niet thuis in deze dingen, maar als ik op het icoontje klik van de virusscan, kan ik laten updaten (hetgeen standaard dagelijks gebeurd) en dan wordt er aangegeven dat de update is gelukt. maar bij de info zie ik wel iets 'raars' staan:


gemaakt op: 2 februari 2009


ik weet niet waar dat op duidt, maar het zou best eens kunnen zijn dat ik sinds die tijd de meldingen ontvang van het windows beveiligingscentrum.


ik wil maar zeggen: niks illegale versie en al dat gedoe, het heeft gewoon een tijd goed gefunctioneerd maar sinds kort dus die meldingen. de bovenstaande aangegeven oplossing zal ik voorleggen aan iemand die er meer verstand van heeft dan ik. :-) ik durf dat niet goed op eigen houtje te doen.


dank voor uw antwoord dat hier al stond nog voordat ik mijn vraag gegoogled had. ;-)