Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-07-2009 17:22:29
Voeding & Gezondheid

Wie heeft er ervaringen met de essence trainingen

ik heb 5 jaar geleden de essenctraining zelf gevolgd. het heeft zeer veel positieve effecten op mijn leven gehad: het heeft mijn huwelijk gered en mij het zelfvertrouwen gegeven om uit een baan te stappen die ik niet meer wilde en als zelfstandige aan de slag te gaan.


het doet mij verdriet dat mensen die de training niet gevolgd hebben, oordelen over de training door wat ze ervan gehoord hebben, hoe het er aan de buitenkant uit ziet, en daarmee mensen beïnvloeden die waarschijnlijk heel veel aan de training zouden hebben als ze hem zouden doen.


het is geen secte. het is een klap geld, maar voor vergelijkbare trainingen zoals nlp betaal je nog veel meer. als je ziet wat het je oplevert is het werkelijk peanuts.


ik heb mijn zoon van 18 de training als kado voor zijn eindexamen gegeven en mijn jongere zoon zal hem zeker ook gaan doen als hij 18 wordt. ja, sommige mensen nemen na deze training besluiten die ze eerst niet aandurfden en voor omstanders - (familie, partner etc.)  kan zo'n verandering als bedreigend overkomen. en dan krijgt de training de schuld. maar als je wilt dat je leeft vanuit je hart, dat je authentieke keuzes maakt, en als je je minder wilt laten leiden door wat sociaal wenselijk is, dan is de essencetraining een absolute aanrader. en als je me niet gelooft: ga dan vooral zelf kijken en praat met deelnemers. zij zijn allemaal enthousiast. geloof niet de mensen die de klok wel hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt.


en voor ieders dochters en zonen: gun het hen om zichzelf te vinden. deze training zou standaard in het pakket van opvoeding moeten zitten!


 


pauline