Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 06-07-2009 16:46:54
Auto & Vervoer

Gamma fiets valt uit elkaar na een half jaar,

hallo michiel, uit je verhaal kon ik al opmaken, dat ze je met 'een kluitje in het riet' willen sturen: kon ik maar eens even meegaan denk ik dan...


zoals ik al eerder zei, het kost je wel wat moeite, maar ik zou er toch echt voor gaan: als je geen vrienden hebt of wat kennissen, familie, vader? die even met je mee willen gaan, en daar eens samen met je een flinke babbel gaan maken, dan zit er niets anders op dan gamma holding een aangetekend schrijven te doen toekomen, waarin je duidelijk eist, dat je in de garantieperiode (een jaar minimaal) een fiets hebt, waarvan je na een half jaar normaal gebruik, niet meer kunt fietsen, vanwege een ernstige materiale tekortkoming: het zeer vroegtijdig defect raken van de trap-as. ook al de andere gebreken moet je vermelden in je schrijven, schrijf in je brief, dat je een goede afhandeling wenst, omtrent dit artikel, gekocht bij het betreffende gamma filiaal, vermeld ook met wie je prcies gesproken hebt, kopie's maken van alle correspondentie, verzenden via postkantoor (ing) vraag een verzend bewijs, met track and trace, zodat je kunt controleren, of je schrijven ook dadwerkelijk is ontvangen door ze (dat kan namelij, kost geloof ik zo'n 2 euro extra, naast de kosten van aangetekend verzenden) bewaar je verzendbewijs ook goed!


stuur het maar op naar het hoofdkantoor dan! laat je niet zomaar wegsturen, ook niet per brief...nogmaals: je hebt weliswaar niet de allerduurste fiets, echter, je mag toch echt wel  langer plezier hebben van een fiets, ennee, die fiets gaat geen 10 jr. mee, maar toch wel een jaar of 3 minstens, toch?


gr. henri


succes!