Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 18-07-2009 15:46:23
Computers & Telefonie

Installatie lukt niet

voor 'mijnheer' ben ik afgekeurd ;-) zeg maar gewoon henri


voor wat betreft het register: kijk maar eens wat gsm hieover schrijft.klopt als een bus! daarom blijf ik ook daar vanaf. je register is het allerbelangrijkste voor je besturingssysteem, pas er heel erg mee op: alleen voor gevorderden!! doe je in je register wat fout, dan kan dit betekenen, dat je je vista geheel opnieuw dient te installeren...in het ergste geval dan.


heb alleen maar dorgegeven, wat ik over uw foutmelding kon vinden, en die oplossing staat er nu.


voor zo ver ik weet is het register bereikbaar via het configuratiescherm. echter, en dat heb ik al meer hier gezegd: ik ben niet zo'n software freak, daar zijn er hier veel betere te vinden! soms moet ik (ook) naar oplossingen zoeken, en dat doe ik meestal dan via googlen. en als ik er echt niet kan uitkomen, dan gaat hij naar de echte experts toe. in 14 jr. tijd is dit zo'n 4 keer nodig geweest, valt dus nog mee.


mogelijk dat iemand je precies kan vertellen, hoe of je in dat register het e.e.a kunt doen, met de gegevens die je nu hebt.


en anders: afblijven!


groeten, henri