Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mk
mkkl - 21-07-2009 00:47:27
Auto & Vervoer

Gamma fiets valt uit elkaar na een half jaar,

ik heb bericht terug gekregen van de gamma.


het volgende kreeg ik teruggestuurd


geachte heer tammeling,


naar aanleiding van uw schrijven d.d. 6 juli jl., kunnen wij u het volgende mededelen. u reclameert een fiets gekocht te hebben welke naar uw zeggen niet naar behoren functioneert en deze niet onder garantie gerepareerd wordt. de opafiets welke u 16 december 2008 heeft aangeschaft heeft de volgende mankementen.......


op basis van gegevens welke wij opgevraagd en uitgezocht hebben, valt het repareren van bovenstaande niet onder garantie. het tot standkomen van bovenstaande mankementen wordt door gebruik veroorzaakt en zijn geen productfouten. het gaat om slijtage gevoelige onderdelen. gezien het bovenstaande kunnen wij uw klacht niet in ehandeling nemen en gaan over tot het sluiten van het dossier. de aanbieding van €50,00 staat nog steeds dus die neme ik maar aan. omdat ik er onderhand zek van wordt zonder fiets te zitten dus gebruik dat geld voor een nieuwe fiets. ik wil jullie allemaal bedanken voor de reacties en hulp.


michiel