Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 28-07-2009 18:13:15
Computers & Telefonie

Moet ik nu gaan betalen??

non-conformiteit een product is non-conform (= gebrekkig) als het product niet (meer) de eigenschappen bezit die de koper op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. het is na de wettelijke- en fabrieksgarantieperiode algemene verkoopvoorwaarden aan de koper om het bewijs van de non-conformiteit te leveren én de koper dient tevens aan te tonen dat het product normaal is gebruikt.


normale slijtage en onheil van buitenaf leidt nooit tot non-conformiteit.


 


saturn houdt zich aan de wet. onze algemene verkoopvoorwaarden hebben we daartoe uitgebreid getoetst. toch kan het voorkomen dat u het niet eens bent met onze voorwaarden of deze anders interpreteert. indien dit het geval is verwijzen wij u graag naar consuwijzer, waar u praktische adviezen vindt en u ook een klacht kunt indienen. kijk daarvoor op hun website www.consuwijzer.nl. als u het antwoord op uw vraag daar niet kunt vinden, dan kunt u bellen met (088) – 070 70 70.met het melden van uw klacht geeft u een signaal af aan de toezichthouders op het gebied van consumentenrecht. consuwijzer registreert iedere melding en zorgt ervoor dat deze bij de juiste toezichthouder terecht komt.


 


uit de leveringsvoorwaarden van saturn, een detailhandel.