Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 11-08-2009 18:22:53
Computers & Telefonie

Invoegtoepassingen

hallo mijntje,


wat een gedoe allemaal. echt de uninstall gebruikt? zal wel.


probeer dan eens of je invoegtoepassing flash 10 c.ocx kunt verwijderen/ uitschakelen.


wat kan ik doen als ik vermoed dat een invoegtoepassing problemen veroorzaakt?



invoegtoepassingen kunnen gewoonlijk zonder problemen worden gebruikt, maar soms leiden zij ertoe dat internet explorer onverwacht wordt afgesloten. dit kan gebeuren als de invoegtoepassing een programmeerfout bevat of is gemaakt voor een eerdere versie van internet explorer.


u kunt het volgende doen:



de invoegtoepassing uitschakelen. als een invoegtoepassing herhaaldelijk voor problemen zorgt, kunt u de invoegtoepassing uitschakelen met behulp van invoegtoepassingen beheren.
het probleem melden. wanneer hierom wordt gevraagd, kunt u het probleem melden aan microsoft. dit gebeurt volledig anoniem en u hoeft alleen maar uw toestemming te geven. deze rapporten worden gebruikt om onze producten te verbeteren en om andere bedrijven aan te moedigen hun producten bij te werken en te verbeteren.

hoe kan ik een invoegtoepassing voor de browser uitschakelen?



bedenk voordat u een invoegtoepassing voor de webbrowser uitschakelt dat sommige webpagina's, of internet explorer, mogelijk niet correct worden weergegeven als een invoegtoepassing is uitgeschakeld. het wordt aanbevolen een invoegtoepassing alleen uit te schakelen als deze ertoe leidt dat internet explorer herhaaldelijk wordt afgesloten.