Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

75
75ster - 31-08-2009 16:12:28
Voeding & Gezondheid

Advies gevraagd

Om wat voor glazen gaat het? ik kan me niet voorstellen dat het alleen een leesbril is, en neem dan ook maar aan dat het om een multifocale bril gaat???
wat is de sterkte precies? hoe groot is de cilinder? wat wilt u allemaal met de bril kunnen doen, leest u veel, zit u veel achter de computer? dit zijn allemaal vragen die belangrijk zijn bij de aanschaf van een nieuwe bril.
hoe hoger de sterkte, hoe meer vertekening de glazen geven en zeker met mulifocaal is het raadzaam een glasberekening te laten maken (metz/ help berekening, hangt van het merk glazen af), voor de dikte.
houd in uw achterhoofd dat goedkoop vaak op duurkoop uitdraait omdat achteraf blijkt dat u weinig met de bril kunt. advies; ga inderdaad naar een zelfstandig opticien met een goede naam en laat u uitgebreid adviseren. let erop dat de opticien u ook vraagt naar de wensen en eisen aan de bril. en ja, zeker met deze sterktes is een bril niet goedkoop, maar wat heeft u aan een slechte kwaliteit bril met slechte glazen? en ik zou u met deze sterktes zeker geen 1.5 glazen aanraden!!! die worden hoe dan ook dik, en geven veel vertekening!!!

met vriendelijke groet, een opticien.