Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-09-2009 13:58:30
Voeding & Gezondheid

Wratten middel

heb recent, juni 2009, 6 kleine gezichtswratjes waarvan er 1 bruin was geworden en pal onder een oog zat laten verwijderen volgens de imo enige, snelle en effectieve methode, via bevriezen en schrapen, wel via een dermatoloog in het zh omdat de huisarts wilde weten of het bruin geworden wratje onder mijn oog niet wat anders was. 


alles weg, licht bloeden hoort erbij maar een pleister een uurtje of zo doet wonderen verder lekker laten helen via de buitenlucht. 


napijn? niet echt maar ben niet kleinzerig. met 3 dagen vielen de korstjes er al af en je ziet er niets van. slechts 1 heel kleintje amper zichtbaar wratje bij een bakkebaard lijkt terug te komen rest is definitief weg


ik begin niet aan het zelf prutsen met zelfhulpmiddelen waarvan niet bewezen is of ze effectief zijn, grldt ook voor de vele adviezen hier met huis/tuin en keukenmiddeltjes. ik ben verzekerd waarom  extra geld uitgeven met het risico dat het weer eens weggegooid geld is. 


middels premie betaal ik huisarts, specialisten enz., dan wil ik als ik eens iets simpels heb als wat wratjes ook profijt van hebben.


ben nu zonder extra kosten wratjesloos.


doe verstandig ga niet met allerlei onzinmiddelen aan de gang vraag een verwijzing als je huisarts het niet doet en klaar is men.