Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donkschr
donkschr - 18-09-2009 16:53:48
Voeding & Gezondheid

Simvastatine

vorig jaar is in het tv-programma radar uitgebreid bericht over middelen tegen een hoog cholestorolgehalte. veel mensen hebben van deze medicijnen bijwerkingen, soms belanden zij zelfs in een rolstoel. mijn echtgenoot heeft een familiair hoog cholestorolgehalte. met een vetvrij dieeet is dit gehalte een beetje naar beneden gegaan. met medicijnen is het gehalte helemaal niet meer gezakt. hij had ook veel bijwerkingen en is na alle publiciteit in radar met deze medicijnen gestopt. (let op! hartpatienten kunnen niet zo maar stoppen.) na met deze medicijnen te zijn gestopt is hij een ander mens geworden. veel actiever en veel vrolijker. niet meer zo moe van de medicijnen en nooit meer stervens koud. bij een grondiger onderzoek naar zijn cholestorol bleek dat hij maar heel weinig slecht cholestorol had en heel veel goed cholestorol. de medicijnen hadden dus geen enkel nut en hadden nooit voorgeschreven mogen worden.


als je geen hartkwaal hebt moet je eens overwegen te stoppen met dergelijke medicijnen. uiteraard moet je wel blijven opletten wat je eet en moet je in beweging blijven. je arts zal met het stoppen in het algemeen niet blij zijn, want velen verliezen hierdoor bonussen van de farmaceutische industrie.    


heb je geen hartkwaal probeer het eens!