Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
carin66 - 19-09-2009 15:15:09
Voeding & Gezondheid

Simvastatine

mijn vader gebruikte ook cholesterolverlagers en heeft ook een negenmaandenbuik. hij krijgt regelmatig de vraag wanneer het kind geboren moet worden. het is wel opvallend dat alleen zijn buik dikker is geworden. de rest van zijn lichaam is nog hetzelfde als 10 jaar geleden, terwijl als je dik wordt van het eten, ook je armen, benen,gezicht en zeker je kont meegroeien. dit is bij mijn vader niet het geval, de rest is gewoon slank. mijn vader heeft geen kont en dunne armen en benen en een normaal gezicht. alleen zijn buik is erg dik en er zit geen vocht in ,is na een echo gebleken. mijn vader eet drie maaltijden per dag,( ontbijt,lunch en warm eten) en is zeker geen snoeper. ook is zijn korte termijngeheugen erg slecht, heeft hij last van koude onderbenen  en voeten en spierpijn. na bezoek aan zijn huisarts werden zijn medicijnen steeds verhoogd, terwijl zijn cholesterol goed was. hij is begonnen met 10mg en dit werd langzaamaan naar ieder bezoek verhoogd naar 40mg. mijn vader is hartpatient, maar heeft er kort geleden voor gekozen om te stoppen met zijn cholestrolverlagers en eens te zien wat voor effect dit heeft. 


ik zit zelf in de verzorging/verpleging en uit ervaring in de praktijk, kan ik zeggen dat je echt wel aan kan komen door medicijngebruik.