Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elisabethvr - 20-09-2009 15:01:00
Voeding & Gezondheid

Simvastatine

even voor de duidelijkheid, mijn man eet niet te veel en niet te zout ed. omdat ik van huisuit weinig zout gebruikte, en ik als suikerpatient geen suiker mocht gebruiken, dat is verdwenen maar dat is een lang verhaal, het gaat hier over sistamine.


mijn man eet dus met mij zoutarm mee, en eet geen zoetigheid tussendoor, gewoon omdat hij dat niet lust, op een enkele verjaardag na.


sporten, doet hij niet meer, maar meneer is bouwvakker, ik weet niet of iemand weet hoeveel en wat voor werk er is voor een bouwvakker.. veel en zwaar


vanmorgen kreeg hij spontaan last van de trap oplopen en nu word het artsenwerk, nu moet het eens afgelopen zijn


ben zelf fyto-therapeute en probeer met veel kracht met lecitine en vitamine, ed. nog alles schoon te houden, maar ik heb voor jullienot een zondag lezertje..


ben benieuwd wat ik dan mag gaan denken !! gewoon benieuwd, ik zoek gewoon een vervanger, omdat ik van die vent houd die ik achteruit zie gaan