Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 28-09-2009 11:37:18
Voeding & Gezondheid

Simvastatine

dag, elisabethvr. quote:


maar wat het griezelige is tegenwoordig, is dat je een verwijskaart nodig hebt, van de huisarts en zie die maar eens te krijgen


een verwijskaart kun je eventueel ook nog verkrijgen, (als je deze dan niet krijgt via de huidige huisarts) via bemiddeling van je zorgverzekeraar. vraag naar de klantenservice, en leg je probleem daar aan ze voor, zeg dat er problemen in de communicatie naar de huisarts toe zijn, en dat je bang bent dat je andere medische problemen zult gaan krijgen, als er geen goede analyse komt, gedaan door een internist.daarvoor heb je die verwijskaart nodig, zeg ze dat. het 'voordeel'van een internist in een ziekenhuis is namelijk, dat je alle disciplines bij de hand hebt, zoals het lab etc. uitslagen zijn veel sneller bekend. een huisarts is veelal afhankelijk van een dyagnostisch centrum, en meestal duurt het ook nog veel langer voordat de uitslagen daar bekend zijn.


succes, groetren, henri