Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vl
vladdermuis - 09-10-2009 22:23:42
Computers & Telefonie

Externe harde schijf

Usb schijf moet het altijd doen mits alle instellingen goed zijn en hij is aangesloten op een originele usb2.0 aansluiting, dus niet via een verlengkabel of een hub. kijk eerst of hij herkend wordt in schijfbeheer:
*rechts klik op "deze computer" en ga naar "beheren"/ "schijfbeheer". als hij hier bij staat kan de naam aangepast worden en moet hij zichtbaar zijn. staat hij er niet bij dan moet gecontroleerd worden of de usb instelling in de bios aan staat. daar kom je in door direct na het aanzetten op de del-toets te drukken of f2 en alle opties na te lopen. afhankelijk van het type kun je bij de gevonden usb mode ja/nee of aan/uit kiezen met de up en down toetsen. daarna bevestigen en op f10 drukken. een usb schijf is altijd te partitioneren. een externe schijf is meestal niet geschikt om een besturingssysteem zoals  xp en vista te installeren. verder kan geprobeerd worden met de eerdere antwoorden leven in je usb schijf te krijgen.