Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henkriavera - 10-10-2009 12:52:41
Computers & Telefonie

Externe harde schijf

beste hfritz.


ikzelf heb aan mijn computer 2 externe harde schijfen aangesloten een van 500 gi en een van 1 terabyte op mijn computer staat xp en dat loopt prima,


die schijf van 500 gaat als ik de computer aanzet gelijk mee aan die van 1 terab moet ik steeds met een knopje aanzetten maar dat vergeet ik steeds dus als ik die dan nodig heb staat hij niet aan maar geen probleem ik zet hem alsnog aan en daar is hij dan ik kijk in mijn computer en dan komt vanzelf het icoontje ,ik heb niets hoeven te instaleren xp doet alles vanzelf.


dus ik weet niet waar jou probleem zit ik zou die schijf maar even terug brengen en een andere nemen mijn schijfen zijn trekstor en een verbatim en ik ben er tevreden mee.


vriendelijke groetjes van een hollander die in duitsland woond en toch kassa leest .