Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fo
forummuis - 15-10-2009 17:01:34
Vakantie & Reizen

Wie heeft er nog meer slechte ervaringen met vakantieveling.nl

Ik biedt ook regelmatig op vakantieveiling en ben via die manier ook al een paar keer op vakantie geweest.

zoals in de bevestigingsmail stond had het hotel contact met u op moeten nemen om een reservering te maken. heeft u uw telefoonnummer wel ingevuld bij uw persoonlijke gegevens op vakantieveilingen?
zo ja, dan is het hotel gewoon fout bezig geweest. ze hebben door nalatigheid u het produkt niet geleverd en volgens mij hoef je dan ook niet te betalen (even navragen in een rechtswinkel). dat u zelf geen contact hebt gezocht is in dit geval dan ook helemaal niet van belang. dat was namelijk de afspraak niet.

heeft u uw telefoonnummer niet ingevuld, dan is ligt het probleem gewoon bij uzelf. op vakantieveilingen zelf en in de bevestigingsmail wordt er duidelijk gevraagd om ervoor te zorgen dat het telefoonnummer bekent is zodat de aanbieder van de veiling contact met u op kan nemen. u had in dat geval zelf in september contact op moeten nemen.

misschien nog een keer bellen met het hotel en de situatie uitleggen? en vragen waarom ze geen contact met u hebben opgenomen voor een reservering.

laat vakantieveilingen ook even weten wat er gebeurd is, misschien kunnen ze voor u bemiddelen.