Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 18-10-2009 11:45:45
Voeding & Gezondheid

Nuchter bloedprikken

dag justforfun: medicatie kun je gewoon innemen s'morgens (ik heb 9 verschillende medicijnen s'morgens) heb dit laatst gevraagd aan de laborant. ook kun je rustig voordat je gaat prikken, een uurtje of wat van te voren een kopje thee nutigen, alsook een licht ontbijtje (let wel: een beschuitje!) ivm mijn bloedsuiker doe ik dit al jaren. die site die je hebt gevonden, en die het e.e.a zegt over medicatei innemen: klopt helemaal!


ik moet om de 3 maanden 'nuchter' bloed laten prikken, en doe dit op deze genoemde manier al meer dan 15 jaar! uitslagen zijn voor internist. je huisarts is niet geheel op de hoogte, houdt het daar maar op.


ik heb suiker, en moet uitkijken met m'n bloedsuikerspiegel.ook als je geen suiker hebt, gledt het door mij omschrevene. drink nooit geen koffie, dat nu weer niet! brood en koffie kun je direct na je prik weer nuttigen, ik neem altijd wel brood mee en een flesje mineraalwater naar het lab, zodat ik direct na het prikken wat in mijn maag heb.


succes, henri