Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ricardow
ricardow - 01-11-2009 17:35:06
Computers & Telefonie

Vernieuwd ..............

Nou, het eerste bezoek sinds tijden aan de vraag en antwoord-rubriek van deze site en meteen ook weer het laatste. via de kassa-nieuwsbrief (waar ik nog altijd op geabonneerd ben), kreeg ik de hoopvolle melding dat de de website van kassa "geheel was vernieuwd." echter, al jullie reactie's lezende is het geenzins een verbetering t.o.v. de oude situatie. jammer, een dergelijke portal zou veel (meer) consumenten kunnen helpen, mits het een beetje werkt natuurlijk! anders haken vragenstellers en -beantwoorders af (zo ook ik). meld het mij maar wanneer de site echt 'revolutionair' is verbeterd.

voor alle lezers die niet weten waar dit over gaat: ik ben een tijd vaste respondent geweest op deze site (heb daardoor hier ook 2 sterren gekregen - niet dat ik daar enige waarde aan hecht trouwens -), ben destijds weggegaan doordat de site erg belabberd en beroerd werkte. hier is vandaag de dag, ondanks de "grootse vernieuwing", nog altijd niets/niet veel aan gedaan. jammer. een gemiste kans vara!