Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-11-2009 12:58:13
Voeding & Gezondheid

Juice plus

Kent iemand het voedingssupplement juice plus.is het nuttig dit te gebruiken als je probeert af te vallen door gewoon minder te eten?
juice plus+ gebruik ik inmiddels met mijn gezin 15 jaar. dit is een toevoeging op het eten van de hoeveelheid fruit en groente die ik neem. het bevat geen calorieen. het kan dus zeker gebeuren dat je lichaam door het nemen van de capsules in balans komt en je gewicht verliest. echter is dit niet specifiek de doelstelling van de capsules. daarvoor is er de juice plus+ complete die de poeders bevat van de capsules, dus 17 soorten fruit en groenten, maar waar je 1 of 2 maaltijden max. per dag mee kunt vervangen. als je in ieder geval wel 1 warme maaltijd neemt, anders krijg je te weinig aan calorieen binnen.
wat ik altijd aanraadt is om tussen de middag warm te eten, zodat je lichaam dit op de dag kan verbranden. velen eten laat op de dag en het verbrandingssysteem werkt dan veel minder. als je specifiek een paar tools wilt om af te vallen met jp laat het me dan nog even weten.
veel succes,
gideon springer national marketing director - juice plus+.