Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donkschr
donkschr - 25-12-2009 10:06:16
Vakantie & Reizen

Geld vliegticket terug na annulering

Edrick3 nogmaals bedankt voor je reactie.
ik zal uiteraard een poging wagen door een brief te schrijven, want inderdaad niet geschoten is altijd mis.
wat ik trouwens wel vreemd vind: de heenreis is dus door weersomstandigheden geannuleerd. er was geen mogelijkheid om de reis om te boeken (de mensen werden namelijk na een paar uur wachten in een rij weggestuurd), maar hoe zit het dan met de betaalde terugreis? geen heenreis dan uiteraard ook geen terugreis. easyjet zou toch minstens een deel van de reissom terug moeten betalen en ook nog de bijkomende kosten van belastingen e.d..
het is overigens wel een lucratieve business op deze manier. alleen easyjet heeft dat weekend al 150 vluchten geannuleerd, althans volgens de media. als niemand zijn geld terug krijgt, blijft er veel aan de bekende strijkstok hangen.
nogmaals bedankt voor je reacties en ik zal zeker een brief schrijven, al wordt dat wel moeilijk in het engels. ook zal ik na de kerstdagen nog navragen of mijn rechtsbijstandsverzekering mij hierbij behulpzaam kan zijn.