Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
ed-asd - 14-01-2010 10:20:52
Computers & Telefonie

Vodafone

Dit klinkt als een bekend verhaal .....
ik heb hetzlefde probleem met vodafone, en ook over dezelfde dienst van waat- media ovv 221-gallery.
jullie bevindingen kloppen, vodafone doet er niets mee.
het amerikaanse waat-media reageert nergens op, dus afmelden is zo goed als onmogelijk. ik heb het inmiddels opgegeven, en zodra mijn abbonnement afloopt in mei ga ik na 8 jaar weg bij vodafone om nooit meer terug te komen.
ik durf mijn nummer niet mee te nemen naar een andere provider, omdat ik de kans te groot acht dat de dienst dan gewoon door blijft lopen.
ik heb geen zin in het gedoe van een ander telefoonnummer, maar door de huidige situatie voel ik me ertoe gedwongen. meer als 20 euro per maand wat je gewoon kwijt bent zonder er iets aan te kunnen doen !! echt schandalig voor een bedrijf met de grootte van vodafone dat ze hun klanten zo laten stikken .....
succes allemaal !