Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ab
abelha_1 - 16-01-2010 19:58:20
Vakantie & Reizen

Wat moet ik nu betalen voor die vakantie?

Beste marja,

tsja vakanties en prijzen. best lastig.
sowieso moet je altijd naar de prijs kijken zodra een prijsberekening hebt gedaan. vaak worden op de eerste pagina alleen de prijzen zonder de toeslagen vernoemd. toeslagen zoals reserveringskosten, extra kosten omdat je bv vliegt op een vrijdag/zaterdag/zondag. dan nog de vluchten: een touroperator heeft meerdere vluchten beschikbaar en zijn afhankelijk van de markt daarin, alsmede de olieprijzen. ze kunnen niet zomaar de prijs aanpassen, wordt de olie duurder, stijgt de prijs van een vlucht ook. dan heb je bij vluchten ook nog iets anders, prijsklassen. simpelweg een verhaal van wie het eerst komt wie het eerst maalt. dezelfde stoelen, maar iemand die een rij voor je zit kan maar zo de helft betaald hebben.

eisen voor een goedkopere prijs, het valt te proberen maar ik geef je weinig kans.
wat je kan proberen is een prijsvergelijking maken. kijk eens of je hetzelfde hotel, dezelfde vlucht, dezelfde kamer etc bij een andere touroperator kan vinden en of de prijs daarin verschilt. mocht je hetzelfde ergens anders goedkoper vinden dan geef ik je meer kans.

ik hoop dat je hier iets mee kan!