Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerard55 - 05-02-2010 14:12:47
Auto & Vervoer

Groot onderhoud + 4 banden vervangen

Righard, je bent door je merkdealer belazerd. vladja heeft het duidelijk omschreven. verder is het uitlijnen blijkbaar nodig geworden na het verwisselen van de banden. heb ik nog nooit meegemaakt. uitbalanseren is altijd nodig en het lijkt er op of ze dat niet hadden gedaan. waarom het stuur niet meer recht stond, is mij een raadsel. er heeft zondermeer een knoeierd aan gewerkt. die rekening niet betalen en schriftelijk toelichten.
ik heb mijn hele leven zelf mijn auto's onderhouden en de auto's nieuw gekocht. de eerste jaren moet je voor garantie naar de merkdealer en die waren altijd een crime, omdat er zo geknoeid wordt. altijd moest ik terug en werden zaken alsnog in orde gemaakt. dan rij je een nieuwe auto. het is toch woest van te worden?

het is mij nu te zwaar geworden en laat mijn auto onderhouden door een éénmansgarage, die gewoon doet wat ik vraag en eerlijke controleerbare rekeningen overhandigt. een knaap die van zijn vak houdt. gewoon zoals het hoort.
merkdealers? voor mij niet. zijn geen vak liefhebbers, maar geldwolven.