Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrikbos
hendrikbos - 18-02-2010 09:12:23
Computers & Telefonie

Antivirus programma

[quote=polleke1945 schreef op woensdag 17 feb 2010, 15:01]http://www.gratissoftwaresite.nl/nieuws/microsoft+security+essentials+escan+en+norton+antivirus+verwijderen+het+beste+virussen+en+andere+malware">kijk hier eens.....

zegt de bovenstaande link dan niet genoeg? waarom dan nog al die reacties?
zelf ooit norton gehad, daarna avast, en sinds enige tijd microsoft security essentials.
praktijk voorbeeld: ik download regematig m.b.v. utorrent. recent kreeg ik tijdens een filmdownload de melding (microsoft security essentials - mse) dat er een trojan in de download aanwezig was (terwijl de download nog bezig was). mse sperde de download onmiddelijk, waarna ik verdere actie kom ondernemen via mse wat te doen met de bedreiging. dat is nog nooit gebeurd met avast, hoe goed dit programma ook zijn mag. het ingrijpen van mse is voor mij het bewijs, dat mse ook daadwerkelijk actief de verrichtingen op de pc controleert en ingrijpt wanneer (geclassificeerd) verdacht materiaal wordt aangetroffen.

ik reageer voor de tweede maal omdat er in de e-mailmelding t.g.v. reacties op dit onderwerp geen link zit om deze melding uit te zetten. ik hoop dat nu te kunnen doen door opnieuw een bericht te schrijven en nu niets aan te vinken. een tikkeltje omslachtige maar helaas, vraag & antwoord dwingt mij er toe. heren programmeurs er is werk aan de winkel voor jullie. zet die uitschakellink a.u.b. weer in de e-mail. bij voorbaat mijn dank.