Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 01-03-2010 17:46:40
Voeding & Gezondheid

Filet american uitjes of naturel

Het verschil is per kilo 40 cent, oftewel 0,04 cent per gram (dat is dus 0,0004 euro). als we dat keer 150 doen dan levert dat een verschil van 6 cent per bakje op. waar maak je je druk over???

maar goed, als je het dan toch wilt weten: uien zijn op zich niet zo heel duur, maar wat je vergeet is dat deze uitjes bewerkt zijn: gepeld en gesneden. en daar zit 'm dus de kostenpost. overigens zou ik nooit de voorverpakte gesneden uitjes kopen: gewoon even zelf snijden - vers gesneden zijn ze toch net even lekkerder - en dan op een italiaanse bol met wat vers gemalen peper en zout.... mmmmmmm.......

vergelijk maar eens de prijs van een losse prei en dezelfde prei voorgesneden en voorverpakt. drie keer raden wat goedkoper is!