Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cu
customer - 08-03-2010 15:21:16
Auto & Vervoer

Navigatie

Vermoedelijk is het navigatiesysteem van uw auto uitgerust met een navtec kaartsysteem. ondanks dat het vaak een vtij nieuwe versie betreft blijkt in de praktijk dat het toch verouderde informatie betreft terwijl er daarnaast vrij veel fouten in het sydteem zitten. ik heb het dan niet over recent aangelegde wegen e.d.
zelf heb ik in mijn in mei aangschafte opel, model 2009, ook een af fabriek ingebouwd navigatiesysteem met navtec kaarten, versie 2008/2009, op dvd. voer ik de coördinaten van mijn woning in dan krijg ik de naam van een zijstraat te zien die een heel eind verder ligt.
ik heb al veel klachten gekregen van mensen die mijn adres niet konden vinden op hun navigatieapparaat, vooral buitenlanders.
ik heb navtec hiervan in kennis gesteld en ze hebben mij bedankt voor de informatie, die in één van de komende versies zal worden verwerkt. welke kan men niet zeggen. in iedergeval betekent het een nieuwe dvd aanschaffen à raison van € 140,00 en dan maar afwachten of de verandering is aangebracht.