Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 08-03-2010 15:35:58
Auto & Vervoer

Navigatie

Het hangt af van de fabrikant van het apparaat (hoeveel die aan navteq wil betalen) en van de kaart leverancier navteq (wat die voor een x bedrag aan gegevens wil leveren) hoeveel details er getoond kunnen worden door een specifieke navigator.

ik heb zelf een medion met navteq kaarten en dat apparaat brengt je tot aan het huisnummer. de medion was vorige week nog voor €75 bij een bepaalde aldi in de aanbieding.

je kunt de navteq gegevens online controleren door je adres in te voeren op de http://www.navteq.com/language/nl">navteq website. hier kun je ook fouten aanmelden. het duurde in mijn geval twee jaar voordat een paar fouten in de buurt waren bijgewerkt door navteq.