Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pj
pjcvankempen - 08-03-2010 18:29:57
Auto & Vervoer

Navigatie

[quote=hansx schreef op maandag 8 mrt 2010, 18:24][quote=pjcvankempen schreef op maandag 8 mrt 2010, 18:18][quote=hanswass schreef op maandag 8 mrt 2010, 15:03][quote=kasseur schreef op maandag 8 mrt 2010, 13:56]preventie,

je moet nooit je huisadres invoeren i.v.m. diefstal,ze rijden zo naar je huis

wat een onzin. waarom zou iemand naar je huis rijden ? als hij iets wil stelen hoeft hij in zijn buurt maar rond te kijken naar een huis waar op dat moment niemand thuis is.

wat heet onzin....
als ze je auto- en huissleutels stelen, terwijl jij lekker aan het uit eten bent, of in een theater zit, dan tikken ze op je navigatiesysteem "thuis" in, en worden ze meteen naar een huis geleid waar niemand thuis is.
vervolgens laden ze alle spullen in, in de zojuist meegenomen auto, en vertrekken ze weer zonder ook maar een spoor van braak achter te laten.


ik heb zelf als adres mijn wijk opgegeven, is meer dan voldoende.

ja, maar wie laat zijn sleutels nu in zijn auto liggen!

wie heeft het over "de autosleutels in de auto laten liggen"?