Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 09-03-2010 02:55:15
Auto & Vervoer

Navigatie

[quote=wimmi20 schreef op dinsdag 9 mrt 2010, 02:40][quote=6931wr16 schreef op maandag 8 mrt 2010, 23:48]je bent in hoofdzaak afhankelijk van de juistheid en actualiteit van de kaarten.
meestal weet je zelf wel waar je woont, dus dat je eigen adres er niet op staat is niet zo heel dramatisch.
losse tomtom is ook niet ideaal. worden vaak gestolen en kaarten die zijn geïnstalleerd zijn vaak heel oud.(ik denk wel 4 jaar) men hoopt er vervolgens op dat je (betaald) gaat updaten, zodat je het apparaat 2 x betaald. mijn zoon heeft onlangs een nieuwe tom tom gekocht en vervolgens 1-e keer gratis ge-update. vreemd genoeg staat een rotonde bij ons in het dorp er nog steeds niet op, terwijl deze al wel op mijn 2 jaar oude nokia navigator met route66 staat .
aangezien je de hoofdprijs betaald voor een auto navigatie zou ik eisen dat de allerlaatste versie geïnstalleerd wordt. je moet er tenslotte een aantal jaren mee doen.

inderdaad zou je de jongste kaartversie moeten ontvangen op je navigatie. wat het bedriegen van de kopers betreft spant tomtom de kroon. ze beloven in advertenties de jongste kaartversie. maar toen ik via het internet rechtstreeks bij tomtom het model live bestelde bleek dat hier verouderde kaarten opstonden. na aansluiten van mijn tomtom op hun internet site werd gemeld dat de kaarten meer dan een half jaar oud waren, en dat ik tegen betaling van 50 euro de nieuwste kaarten kon downloaden. de advertenties dat tt de nieuwste kaarten belooft heb ik allemaal bewaard voor een klacht bij de recame code commissie. voor een abonnement op de service van de goedkoopste benzine prijzen hoef je slechts 120 euro per jaar te betalen! dat is nog eens goedkoop tanken! ik heb ook het oudere tt model one, de software op het nieuwe model live is nog veel slechter, deze live software laat je vele kilometers omrijden, is traag, en maakt fouten. om over de beroerde raam bevestiging maar niet te spreken zelfs het controle lampje waaraan je kunt zien of er accu stroom op het apparaat staat bevind zich aan de onderkant. niet te zien dus..de ontwerpers van de tt rijden kennelijk zelf geen auto. ik heb bij tt geklaagd over de verouderde kaarten, en dat ik niet de beloofde gratis updates kreeg. geen resultaat. ik heb dit al eerder bij kassa gemeld. zonder resultaat.het lijkt erop dat oom felix dikke maatjes is met oom tom.
het lijkt er