Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 09-03-2010 08:47:15
Auto & Vervoer

Navigatie

Ik neem dat indien er een auto in 2010 wordt geleverd er hier ook sprake is van een kaart uit 2010! ik lees uit een reply van jou, dat het om een kaart uit 2008 gaat, deze is achterhaald. het is ook maar de vraag of op de kaart van 2010 wel jouw adres staat. als dat er niet staat is dit geen gemeente kwestie, maar een kwestie van degene die de kaart maakt, aangezien jouw adres al langere tijd bestaat. ik denk dat je mag aannemen dat na een jaar het adres wel opgenomen staat in je navigatiesysteem. de antwoorden van andere mensen over hun navigatiesysteem zijn niet ter sprake hier, heb je ook weinig aan, als andere mensen vertellen dat zij wel hun navigatiesysteem kunnen updaten... of dat je je huisadres er net in moet zetten...
ik ben het er wel mee eens dat inderdaad de kaartwijzigingen op tijd moeten worden doorgevoerd.

heel vervelend, maar ik denk toch dat je hierop de dealer moet aanspreken. zij leveren een product welke niet aan de verwachtingen voldoet, nu staat jouw adres er niet in, wie zegt dat er niet nog heel veel andere adressen niet in staan.

succes ermee!