Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kl
klotskop - 09-03-2010 10:00:03
Auto & Vervoer

Navigatie

Zoals eerder genoemd is de kaartenmaker die bepaald hoe nouwkeurig een kaart is, secundaire info wordt aangeleverd door de diverse overheden. zo is het mogelijk dat er een rotonde al op de navigatie staat terwijl hij nog gebouwd moet worden, andersom is vaker het geval overigens. nieuwbouw wijken staan vaak al wel met de straten ingevoerd echter zonder huisnummers. dan is de kaart, aangeleverd door de gemeente al ingetekend echter de woningen nog niet. laat staan de huisnummers. de, commercieel, belangrijke en de dichtst bewoonde gebieden wordt helaas de meeste aandacht aan gegeven, dus de meeste kaart fouten, niet bestaande adressen en wegen vind je ( of niet :-) buiten deze gebieden. de meeste navigatie fouten ( het onnodig laten omrijden terwijl napoleon al gebruiik maakte van die route) is vaak een combinatie van gebrekkige kaarten en kwaliteit apparaat/ antenne.
het verhaal dat men alles vanuit de sateliet regelt is balonie, al simpel voorbeeld steek je hoofd uit het raam boven en lees het huisnummer van de buren eens. wel worden er sateliet foto? gebruikt om het intekenen van de kaarten te vereenvoudigen en te verbeteren. zo is het ook mogelijk een foto over de kaart te plakken. echter ook hier geld weer hoe intressanter het gebied ( ook militair gezien het blijft een defensie systeem van amerika) staat er het scherpst en nouwkeurigst op. kijk even map24.nl of google zoom eens lekker in en zie de verschillen tussen de hoogdsteden en bijvoorbeeld lutjebroek of winschoten.
updaten van systemen kan altijd, de draagbareb via usb of geheugen kaart de ingebouwde altijd met cd/usb/geheugenkaart een enkele ingebouwde heeft eigen internet via gsm netwerk.