Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 14-03-2010 18:45:59
Auto & Vervoer

Kwaliteit motorolie

@ gratis:

kletskoek:
"een koppakking gaat ook niet zomaar lekken, maar meestal als ie te heet loopt, door te weinig smering bijvoorbeeld."

het oorzakelijke verband had ik al aangegeven en heeft n.m.m. met het eerste deel van de quote te maken. wanneer het laatste deel van de quote aan de orde was geweest, dan had de motor geen ruim 4 ton km gedraaid en zou er een blauwe walm uit de uitlaat gekomen zijn wanneer er een dot gas gegeven werd na een tijd stationnair draaien. dat laatste wijst op slijtage en dat was met die motor duidelijk niet aan de orde toen we de kar naar de sloper brachten.

nee, die lekke koppakking kwam voor mij duidelijk van planken met het oude 3 ton km karretje. bij cyl. 4 zat een heel smal wandje tussen de cylinderwand en het koeling kanaal. daar was de pakking tussen weggeblazen.

h.