Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
leovanderwal - 23-03-2010 21:06:29
Computers & Telefonie

Hulp microp error htc diamond toch

Hallo danny,

net als jij had ik dat verrekte microp error gedoe op mijn diamond en htc wilde 'm niet repareren omdat er 'illegale' firmware op zou staan. in ieder geval heb ik 'm na lang wachten voordat eindelijk duidelijk was dattie niet gratis door htc gerepareerd zou worden en bij the phone house terugkwam, uiteindelijk opgestuurd naar fixsupport en 'm gerepareerd weer teruggekregen. het beeldscherm is vervangen. dat kostte bij elkaar 115 euro (inclusief verzenden). heb 'm gewoon via de post naar hun adres gestuurd in een stevige enveloppe. niet aangetekend of verzekerd, want hij was 'stuk' dus alstie kwijt zou raken maakte me dat niet zo veel uit, ik kon er in defecte staat toch niks meer mee. kostte volgens mijn €1,80 voor een postzegel.
vlotte jongens daar bij fixsupport, want op een mailtje over de genoemde fout en hun mogelijkheden reageerden ze binnen een paar uur en de reparatie duurde ietsje langer dan een week.
kijk op www.fixsupport.nl en je weet precies hoe je het moet doen (in een paar woorden: reparatie op de site aanvragen, orderformulier uitprinten en samen met je defecte toestel opsturen).
zo heb ik het gedaan en inmiddels doettie 't alweer anderhalve maand naar tevredenheid. hoop dat het zo blijft.
voor jou: succes durmee!

leo.