Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-03-2010 17:36:56
Huishouden & Energie

Schimmel en kalk verwijderen, roest voorkomen

Hoi zijderveld,
de belangrijkste zaken zijn al aan bod geweest. daarom wat extra tips.
als het droog wissen veel werk voor je is, neem dan een grote wisser, ik gebruik zo'n luiwagen waar je de vloer mee doet, snel resultaat en nodig.

onze badkamer zit op een ventilator met de keuken en het toilet. in zo'n geval de kieren van de afzuig in keuken en wc kleiner maken en die van de badkamer groter. dat kan door de kern te draaien of de hele sierlijst er vakkundig af te halen - meestal ook met een draaiende beweging.

heb je een individuele afzuig alleen voor de badkamer, probeer een grotere capaciteit te vinden met de zelfde maten (klusmarkt) en je zult die kastjes wel kennen die bij sommigen in het toilet zitten om dew ventilator langer te laten draaien dan alleen wanneer het licht aan is. kan ook zinvol zijn.

tenslotte kan ik me voorstellen dat je in een flat zit en dus helemaal niets kan beïnvloeden. neem dan contact op met de vve of de verhuurder.

succes,
erky