Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lelyonnais
lelyonnais - 03-04-2010 20:12:51
Auto & Vervoer

Afvoer hemelwater

Misschien niet de juiste antwoord.....
wij hebben achter ons tuin een padje, en bij zware regenval kwam al het water in ons tuin, met dezelfde klachten als u!
links van ons is de tuin betegeld van de buurvrouw...en al het water kwam ook voor een gedeeld bij ons, ook het water van de dak; zij heeft een aanbouw gebouwd en de regenpijp laten lopen via het vlakdak en vervolgens gewoon op de grond!
ik heb alle instantie gelopen zonder resultaat, en heb een beton schutting geplaatst rond om de tuin op mijn eigen kosten! vervolgens heb ik mijn tuin verhoogt om 15 cm en heb sindsdien echt geen last meer van staande water in de tuin!

het was zo erg, dat wij in de winter kon schaatsen in de tuin, of de honden zeiknat terug kwamen.

op de artikel 38 die vladja aangeeft, hebben we bij de bouwvereniging/water maatschappij limburg/gemeente geklaagd zonder enige resultaat! wij zijn enkele jaren lang van de kast naar de muur gestuurd!

m.v.g. robert