Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 14-04-2010 21:47:09
Auto & Vervoer

Drempels

[quote=rickysixty schreef op woensdag 14 apr 2010, 21:09]tevens erger ik me aan het sfeertje die toolboy en pino hier opwerpen dat een porsche geen “sociale auto” zou zijn. wie dit beweert, heeft zijn huiswerk niet goed gedaan.


ik denk dat jij je huiswerk niet hebt gedaan aangezien ik nergens beweer dat een porsche geen sociale auto is.

ik ageer ook nergens tegen een porsche, ik weet niet waar je deze wijsheid vandaan haalt. daarnaast krijg ik het idee dat je porsche werkt, prachtige reclame voor het merk!

daarnaast irriteer ik mij mateloos aan het idee, dat jij in deze discussie iemand van mijn familie erbij moet halen op op de een of andere manier je grief te willen halen, omdat iemand op je lange 'porsche' tenen is gaan staan.

ten derde wil ik de discussie geheel niet naar mijn hand zetten, maar ik geloof dat ik net zo goed mijn mening mag geven als jij de jouwe. daarnaast ben ik geloof ik de enige die antwoord op de vraag van de ts heeft gegeven.

als laatste heb ik je ook niet afgebrand op sociale afkomst en 'succes' in deze wereld. wees er blij mee en leef verder.