Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerland - 05-05-2010 16:41:16
Huishouden & Energie

Dierenartsen en tarieven

"fijn dat je zoveel begrip voor andere mensen hebt. sufferds zijn losers en het is hun eigen schuld dat ze problemen hebben."

dat zijn uw woorden niet de mijne.

u kunt dan wel niet blij zijn met mijn bijdragen, dat lijkt me nog geen reden om zo cynisch te reageren in mijn richting.

als u uw vraag alleen stelt om bijval te krijgen of een hart onder de riem gestoken te krijgen, en als problemen hebt met oprechte antwoorden die afwijken van uw opvattingen, kunt u dat in het vervolg maar beter direct melden in uw vraag, dan hoeft niet iedereen zijn tijd er aan te besteden om u te helpen.

ik denk dat u met deze instelling een groot risico loopt om nog vaker in dergelijke situaties terecht te komen (met alle kosten van dien). het feit dat niet iedereen een arm om u schouder legt, zou u tot nadenken kunnen stemmen: "zie ik het eigenlijk wel goed?".
in plaats daarvan blijft u verongelijkt doen en stelt u zich kennelijk tot doel anderen te overtuigen van uw gelijk, terwijl u ook uw voordeel zou kunnen doen met eerlijke antwoorden van mensen die het beste met uw voor hebben.

welke les trekt u eigenlijk voor uzelf uit hetgeen gebeurd is?