Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nu
nub - 10-05-2010 22:40:02
Voeding & Gezondheid

Nota apotheken

Ik heb zojuist ook vreemde prijzen bij de plaatselijke apotheek geconstateerd. de dokter had mij een vaselinettecreme voorgeschreven. hiervan ontving ik een rekening van 28 euro! terwijl dit product vergelijkbaar is met een gewone pot vaseline van de drogist van rond de 2 euro!
toen ik het vroeg aan de apotheker zei zij dat het ongeveer 6 euro kost. toen kwam de 'bedrijfsleider' aan de lijn, hij vertelde dat de verzekeraar de prijs bepaald.
een belletje naar de verzekeringsadviseur(die ik persoonlijk ken) maakte duidelijk dat de apotheek zelf de winst bepaald.(een paar belletjes over en weer, ook de verzekeringsadviseur belde nr de apotheek) het aparte was dat in dat gesprek de apotheker naar de verzekeringsadviseur uitte dat hij zelf wel zijn winst bepaald! terwijl die tegen ons glashard liegt over zijn aandeel.
nadat we dit aan hem voorgelegd hadden, wilde hij het resterende bedrag wel terugstorten. toen ik mijn rekeningnummer wilde geven, zei hij direct dat ik maar langs moest komen om het contant te ontvangen.... blijkbaar wil hij geen 'papierwerk'. vreemd en apart, maar ik heb in ieder geval mijn geld terug. wijze les: controleer de prijzen van medicijnen