Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ki
killerhis - 11-06-2010 16:38:11
Computers & Telefonie

Vodafone

@duivens18: ik adviseer dat u met een jurist gaat praten naar mogelijkheden. een bkr notering krijgt u niet zo makkelijk weg. de links die rob3rtos heeft gegeven zijn gratis consultatie met een jurist:

http://messenger.providesupport.com/messenger/interforce.html?gclid=cmcz2psjh6icfvwy2aodewt7uq">http://messenger.providesupport.com/messenger/interforce.html?gclid=cmcz2psjh6icfvwy2aodewt7uq

http://www.rechtopjerecht.nl">http://www.rechtopjerecht.nl

als u echt van mening bent dat u onterecht een bkr notering heeft ontvangen, dan moet u een advocaat in handen nemen. dit zorgt er vaak voor dat u een stuk serieuzer word genomen door grote bedrijven en worden problemen vaker sneller opgelost. echter zit hier wel een prijskaartje aan vast.

trap iedergeval niet in de vele sites die zeggen een bkr notering te kunnen verwijderen voor een vast bedrag, dat zijn vaak allemaal oplichters!

wat u ook kunt doen (zoals eerder genoemd) is een beroep te doen op de de bkr geschillencommissie. hier kunt u meer informatie vinden en een informatie brochure aanvragen over het indienen van een dergelijk geschil:

http://www.bkr.nl/ikenbkr.aspx?pid=93">http://www.bkr.nl/ikenbkr.aspx?pid=93

een bkr notering is overigens maar 5 jaar geldig, u zit er iedergeval niet voor altijd aan vast.

success