Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robert11
robert11 - 20-06-2010 09:19:53
Vrije tijd & Tuin

Vliegengordijn

[quote=liesmartens schreef op zaterdag 19 jun 2010, 21:32]torresol vliegengordijnen!

al jaren heb ik..............

ik heb mensen gehoord die hem al 15 jaar hebben! er zijn geen openingen tussen de banen (lees dat mensen dat denken), ze blijven heel mooi strak hangen en als er een wind staat dan dansen ze in de wind, maar zo gelijk dat er geen vlieg binnenkomt!

torresol heeft veel kant-en-klaar pakketten!!!

ik zweer bij dit merk!

kleine correctie: ook als er geen wind is, bewegen de gordijnen altijd! ook belangrijk is dat men de gordijnen zuiver houdt. na in en uitlopen, blijven "vet"resten, cq zweet plakken aan de kralen en kunnen vliegen zich vergaren aan de viezigheid.
elke maand worden de gordijn schoon gemaakt door het einde van de gordijn in een emmer te zetten(op een stoel), en elke string een voor een schoonmaken zonder alles af te bouwen.
voor de rest, een uitstekend gordijn tegen muggen en vliegen! zo een gordijn gaat levenslang mee en is dus goedkoper dan een gewoon horgordijn.die van ons is al 8 jaren oud en ziet er nog steeds nieuw uit. elke jaar, wisselen wij de patronen.