Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 24-06-2010 22:54:09
Vrije tijd & Tuin

Contributiegeld agovv

[quote=sindoray schreef op donderdag 24 jun 2010, 22:25][dus nogmaals schriftelijk opzeggen en bevestiging vragen en als dat geregeld is stopt de afschrijving wellicht vanzelf maar kun je dan ook alsnog de blokkade laten zetten.

wat als ze geen bevestiging willen geven/sturen?

zit ik levenslang aan vast omdat ik anders incassoburo op me kop krijg?

waarom zouden ze dat niet willen doen ?
anders stuur je het eerst per mail (met leesbevestigingsvraag) en vraag om bevestiging en als je geen reactie krijgt dan stuur jehet aangetekend met ontvangstbevestiging als bewijs van je opzegging, heb je in elk geval iets als ze van niets zeggen te weten of niet mee willen werken. maar dat zal wel loslopen toch.
verenigingen draaien vaak met vrijwilligers en gaat administratief wel eens wat fout, wellicht is het daarom vorige keer niet goed gegaan.