Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janet54 - 05-07-2010 16:54:21
Computers & Telefonie

Kpn communiceert niet!

Bellen via het 0900 nummer heb ik gedaan eerst een meneer die kon niets doen toen een mevrouw die kon niets doen, zij hebben geen grip/kontakt met de afdeling abuse die blokkeert. kreeg van de mevrouw een ander 0900 nummer van de technische dienst, die kon ook niets doen. kennelijk zitten de heren van abuse in een hoge ivoren toren zonder toegang. ik zal best in mijn onwetendheid iets verkeerd gedaan hebben maar om dan zomaar zonder waarschuwing iemand te blokken vind ik machtsmisbruik. als ze mij gemaild of gebeld hadden dan had ik geweten wat ik fout heb gedaan en hoe het dan wel had gemoeten kunnen vragen.
ik heb echt gedacht het netjes te hebben gedaan. de dame vertelde mij dat ik alle email adressen in een mail had moeten zetten en dan versturen maar dan krijgt iedereen al die adressen tot zijn beschikken en dit dacht ik juist te voorkomen door ze een voor een te versturen.